BCM Request app

Na een week hard werken is er niets beter dan op vrijdagavond een drankje te gaan drinken met je favoriete vrienden bij jullie favoriete uitgaansgelegenheid. Of toch wel? Wat dacht je van het luisteren naar je favoriete nummers, met je favoriete vrienden, bij je favoriete uitgaansgelegenheid?
Android
iOS
Phone
CONSUMER APPS
BCM Music Systems B.V.

De case

Dat zou al helemaal een geweldige start zijn van je weekend! BCM Music Systems dacht hier precies hetzelfde over. De laatste 15 jaar heeft BCM zich gespecialiseerd in Professionele Muziekcomputers, en met succes. Met de komst van de BCM 8000 muziekcomputer plaatst BCM Music Systems zich direct in een zeer unieke positie: smartphone gebruikers kunnen met hun telefoon verzoekjes aanvragen. Maar wel via een app!

 

Resultaat

De BCM Request app was geboren! Een gebruiksvriendelijke applicatie die gratis te downloaden is en geschikt is voor zowel iOS als Android. Zoek in de databases naar een specifiek nummer of selecteer een van de vele hitlijsten. Ook is er de mogelijkheid om je verzoekjes op te slaan als favorieten – handig als geen genoeg van je favoriete nummers kan krijgen. Je eigen personal BCM jukebox is hier!

Eenvoudige navigatie
Jukebox in je broekzak!
Aangestuurd via GPS