Bengees app

Inmiddels hebben we allemaal zo onze voorkeur voor onlineverkoopsites. Op deze websites bieden we graag onze spullen aan of speuren we juist naar buitenkansjes voor onszelf. We kopen meestal van vreemden maar is het product écht zo puntgaaf als de foto’s beweren?
Android
iOS
Phone
CONSUMER APPS
Bengees B.V.

De case

Zou een geïnteresseerde het overeengekomen bedrag betalen? Zou de verkoper thuis zijn wanneer ik besluit tientallen kilometers te gaan rijden om het product op te halen? Kortom, er kunnen wat onzekerheden schuilen in het verrichten van online handel in een ‘vreemd’ netwerk. Dat zette een groepje jonge ondernemers aan het denken; Bengees was born! En dit concept zagen de bedenkers het liefst in vorm van een applicatie.

 

Resultaat

Bengees is de eerste applicatie die social media en online koopjes jagen combineert, waardoor je je spullen kunt verkopen aan mensen in je eigen omgeving. De tijden van onzekerheid zijn daarbij zo goed als voorbij. Bovendien is het natuurlijk erg leuk om te zien wat je vrienden zoal verkopen. De bedenkers van Bengees waren ook present op de Web Summit 2015 in Dublin. Daar werd hun concept zeer enthousiast ontvangen door zowel fellow-startups als, jawel, prins Constatijn!

Super sociaal!
Visueel hoogstandje (vinden wij)
Eenvoudige navigatie