GSM-PRO app

CONTA-CLIP is al meer dan 30 jaar een specialist in betrouwbare componenten op het gebied van elektrische en elektronische verbindingstechnieken. Een product wat wellicht weinig mensen bekend in de oren klinkt maar ondertussen een positie als wereldwijde speler heeft.
Android
iOS
Phone
BUSINESS APPS
Conta Clip Nederland B.V.

De case

CONTA-CLIP werkt al enige tijd met GSM-PRO. Middels het versturen van een SMS kunnen er commando’s worden gegeven aan de modules van CONTA-CLIP. Voorheen ging dit gepaard met een papieren bijsluiter waarin de commando’s konden worden geraadpleegd. Daar zat volgens CONTA-CLIP ruimte voor verbetering! Naast het ontwikkelen van een applicatie diende de gehele bijsluiter hiervoor gedigitaliseerd te worden. Een pittige klus voor Ketjapp!

Resultaat

De GSM PRO app kan gebruikt worden op smartphones met een iOS of Android besturingssysteem. De applicatie maakt het gebruik van de papieren bijsluiter volledig overbodig. Middels een gebruiksvriendelijke interface genereerd de applicatie de juiste commando’s en stuurt deze vervolgens naar de module. Een antwoord vanuit de module wordt vervolgens direct in de applicatie verwerkt en aan de gebruiker getoond. Deze melding bevestigd de gebruiker dat zijn/haar commando goed is ontvangen en met succes is uitgevoerd!

Digitale optimalisatie
Eenvoudige navigatie
Alles in één overzicht!