Quintiq Project Monitoring app

Quintiq is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1997 orde brengt in de meest complexe bedrijfsvoeringen van de wereld. Denk hierbij voornamelijk aan de ontwikkeling van op maat gemaakte optimalisatie software.
iOS
Tablet
BUSINESS APPS
Quintiq

De case

Ter bevordering van het interne projectmanagement systeem had Quintiq vraag naar een tool die hun projectmanagers inzicht geeft in lopende projecten en in de status van deze lopende projecten. Veel informatie verzamelen in 1 applicatie: dat vraagt om een overzichtelijke interface die uiterst gebruiksvriendelijk is! Met dit in het achterhoofd én waardevolle input uit de gevoerde gesprekken met projectmanagers beschikten we over de juiste ingrediënten voor een succesvolle applicatie. 

 

Resultaat

We ontwikkelde een mobiele applicatie waarbij de gebruiker per business unit overzichtelijke weergaves kan opvragen. De content van deze tool staat direct gekoppeld met het Quintiq project management systeem waar de de projectmanagers mee werken. Alle actuele projecten en bijhorende data zijn met deze tool eenvoudig op te vragen en te monitoren. Hiervoor heeft Ketjapp zo’n 50.000 issues in de applicatie moeten verwerken zodat de applicatie ook offline bruikbaar is! Over een interessant stukje bedrijfsoptimalisatie gesproken!

Alles in één overzicht!
Inzicht in statistieken
Digitale optimalisatie