Roermond City App

Roermond, een stad met een rijk verleden. Rijk verleden? Roermond is inmiddels een stad met een ontzettend rijk heden en een veelbelovende toekomst. In Roermond is genoeg te doen: van shoppen in de leukste winkels tot dineren in de lekkerste restaurants!
iOS
Phone
CONSUMER APPS
Gemeente Roermond

De case

Naast de inwoners van Roermond heeft ook de buitenlandse toerist steeds meer interesse in een bezoekje aan deze stad. Maar waar en hoe vind je ook als toerist nu alle activiteiten op een overzichtelijke manier? Dit vraagt om een applicatie die voor iedereen eenvoudig in gebruik is en direct een visitekaartje vormt voor de gemeente. Daar weten wij als smaakmaker wel raad mee.

 

Resultaat

In samenwerking met Stichting City Management, VVV Midden Limburg en de gemeente Roermond heeft Ketjapp de Roemond City App ontwikkeld: een applicatie die het verschil maakt aan jouw bezoek aan Roermond. De applicatie is opgebouwd vanuit een gebruiksvriendelijk oogpunt voor zowel een inwoner van Roermond als de enthousiaste toerist. Daarnaast is de applicatie ook verkrijgbaar in het Duits en in het Engels. Met inmiddels een kleine 10.000 downloads zeker een aanrader te noemen; De Roermond City App, kiek ‘em goan!

Alles in één overzicht!
Geliefd bij toerist en inwoner
Meertalige uitvoering