Waarom we apps bouwen

Wij maken apps, maar we zijn meer dan ontwikkelaars. Met onze creativiteit, passie en ervaring zijn we dé strategische partner die jou helpt je (organisatie)doelen en ambities te behalen. Of je nou zoekt naar een oplossing voor B2B, B2C of voor interne processen - wij bedenken samen met jou het digitale product dat echt waarde biedt voor de gebruiker.

Aan de slag

App development strategie

We hebben al vele jaren ervaring in digitale strategie. Met onze speciale methodieken, bijvoorbeeld onze discovery workshop of de iets uitgebreidere design sprint, zorgen we dat we binnen zeer korte tijd alle mogelijke vraagstukken van onze klant in beeld brengen.

Wie is de gebruiker? Wat is het doel? Is een app het juiste middel om die doelgroep en doelstelling te behalen? Vragen die we samen onderzoeken en beantwoorden - zodat jij een duidelijk plan hebt - eventueel al inclusief werkend prototype!

App design

We werken met ervaren designers, die geheel gericht zijn op de user experience. Dat de app er mooi uit moet zien, is vanzelfsprekend. Maar we vinden het nog belangrijker dat de app werkt voor de gebruiker.

Om te zorgen dat ons design precies werkt zoals we voor ogen hebben, voeren we user tests uit. Dit zijn testmomenten gedurende het ontwerpen en ontwikkelen van de app waarin we onderzoeken hoe de gebruiker met de app omgaat. Zo zijn we ieder obstakel een stapje voor.

App ontwikkeling

We werken via de agile/scrum wijze. Dat betekent dat we klein beginnen, dus een eerste versie app maken met alleen de meest belangrijke functies. Vanuit daar valideren we en ontwikkelen we door.

De techniek, die zijn we altijd de baas. Maar via onze werkwijze zorgen we ook dat de functionaliteiten precies aansluiten op de wensen van de gebruiker en het project continu overzichtelijk blijft.

App optimalisatie

Digitale ontwikkelingen gaan razendsnel - en dus moeten we af en toe optimalisaties aan jouw app doorvoeren om te zorgen dat deze geheel up-to-date blijft. Wij blijven scherp op de wijzigingen in besturingssystemen (zoals iOS en Android) en updates van de ontwikkelsoftware.

Daarnaast kunnen we ook het gebruik in de app monitoren en vertalen die data naar praktische optimalisaties. Zo zorgen we dat jouw app perfect werkt - zowel technisch als voor de gebruiker.

App marketing

En is je app er eenmaal, dan wil je natuurlijk ook dat deze gevonden en gedownload wordt. Wij kunnen je helpen op de app intern of extern bij de juiste doelgroepen te krijgen. Daar gebruiken we de juiste middelen in. Bijvoorbeeld door je vindbaarheid in de App Store en Play Store te vergroten.