Ketjapp

Werkwijze.

Een state-of-the-art app onderscheidt zich van een gewone app door: een strategisch fundament, gevalideerde prototypes, ontwikkeling in de beste kwaliteitstaal: Kotlin, Swift, Kotlin Multiplatform, uitgebreid testen en vermarkting in de app store. Wij, als full service app developers, werken samen met jou om jouw app en doelstellingen te bedenken, realiseren en onderhouden.

Werkwijze image 3

App
development strategie

Binnen een korte tijd krijgen wij antwoord op alle vraagstukken en maken we een plan en eventueel al een werkend prototype! Daarin slagen we elke keer weer dankzij onze jarenlange ervaring in digitale strategie en onze speciale methodieken, zoals onze eigen discovery workshop of de uitgebreidere design sprint.

Gebruiker
centraal

Zonder gebruikers geen succesvolle app. Daarom laten wij elke app door ervaren user experience (UX) designers ontwerpen en testen. Tijdens het ontwerp- én het ontwikkelproces voeren we user tests uit om ervoor te zorgen dat het design precies aansluit bij de gebruikersbehoeften.

App
ontwikkeling

Wij werken agile en wij bouwen met Kotlin multiplatform. Dit zorgt er niet alleen voor dat het project continu overzichtelijk blijft. Het zorgt er ook voor dat functionaliteiten precies aansluiten op jouw verwachtingen en de wensen van de gebruiker.

App
optimalisatie

Gebruik jij een app die al 2 jaar onveranderd is? Wij durven te wedden van niet. Goede apps worden namelijk geoptimaliseerd. Niet enkel om up-to-date te blijven, maar ook om de app meer-en-meer gebruiksvriendelijk te maken.

App
marketing

Is je app live? Wij kunnen je helpen op de app intern of extern bij de juiste doelgroepen te krijgen. Wij zorgen ervoor dat ook het aantal downloads van jouw app omhoog schieten! Door bijvoorbeeld een interne introductiecampagne of de vindbaarheid in de App Store en Play Store te verhogen.

Tijd voor die doorbraak.

Gedurende alle fases in onze samenwerking staat niet alleen de gebruiker centraal, maar ook jij. Wij zijn dan wel de specialist op het gebied van native app ontwikkeling. Jij bent specialist binnen het vakgebied waarvoor we de app maken. Wij betrekken je actief in elke fase van het project.

Deze werkwijze en onze commitment aan de beste app development taal die er is: Kotlin Multiplatform, gaat jouw state-of-the-art app onderscheiden van gewone apps.

Daarnaast zitten we samen met ons zusterbedrijf onder één dak. Exitable biedt ondersteuning in alle vormen van digitale communicatie. We werken allemaal samen om voor jou het best mogelijke resultaat te halen.