Adelante Fysio app

Elke revalidatie verloopt anders. Dat weten de medewerkers van de afdeling amputatie, traumatologie en orthopedie (ATO) bij Adelante Zorggroep als geen ander. Dit vraagt om persoonlijke behandelingen en unieke revalidatietrajecten bij vrijwel elke patiënt. Hoe geweldig zou het wel niet zijn als deze ontwikkelingen eenvoudig digitaal konden worden vastgelegd per patiënt?
iOS
Tablet
BUSINESS APPS
Adelante Zorggroep

De case

Een tool die alles zichtbaar maakt, voor elke patiënt. Dat klonk in de oren van Adelante als een opportuniteit en daarmee een interessante uitdaging voor Ketjapp. Samen met de medewerkers van ATO ontwikkelde Ketjapp een applicatie die niet alleen aan alle huidige wensen voldoet maar ook nog de mogelijkheid biedt om, wanneer gewenst, extra features toe te voegen. Op deze manier blijft het mogelijk om de applicatie stap voor stap uit te werken naar een onmisbare tool voor de zorgsector.

 

Resultaat

In de Adelante Fysio app hebben medewerkers van de afdeling ATO de mogelijkheid om trajecten te monitoren en gelijkaardige trajecten met elkaar te vergelijken. Vervolgens kunnen verschillen in deze trajecten worden geëvalueerd en krijgen medewerkers de mogelijkheid om kennis uit te wisselen en eventueel behandelingen te optimaliseren. Maar deze tool biedt nog eindeloos veel meer mogelijkheden. Wij zijn enthousiast!

Inzicht in statistieken
Digitale optimalisatie
Eenvoudige navigatie