Loven Services app

Loven Services, al jaren een begrip in Roermond en omgeving en de beste keuze voor services in de meest uitdagende projecten, onderhoudsdiensten en restauraties. Als sinds jaar en dag staat Loven met een 24 uurs service voor je klaar om kwalitatief en betrouwbaar werk te leveren.
Android
iOS
Phone
BUSINESS APPS
Loven Services B.V.

De case

Het melden van storingen aan Loven Services is tot nu toe altijd via email of telefoon gegaan. Ter optimalisatie van dit proces dacht Loven aan een mobiele applicatie. Via deze applicatie zou het voor de aangesloten vestigingen makkelijker moeten zijn om storingen te melden. Zo zie je maar weer hoe eenvoudig een applicatie kan bijdragen aan de efficiëntie van een bedrijfsproces!

 

Resultaat

De Loven Services app is een applicatie in zijn meest efficiënte vorm. Hij voert exact datgene uit waarvoor hij bedoeld is; storingen melden. Middels een aantal invulvelden en een optie om afbeeldingen ter ondersteuning toe te voegen is het een zeer eenvoudige handeling geworden! Mocht er op dat moment even geen internet beschikbaar zijn dan kan er via een contact pagina in de applicatie direct contact worden opgenomen per telefoon. 

Eenvoudige navigatie
Digitale optimalisatie
Versleutelde toegang