Weir Sales tool

Ooit afgevraagd hoe ertsen en mineralen zoals zink, koper, zilver, ijzer, bauxiet en kolen worden gewonnen? Met de pompen van Weir Minerals! De in Venlo gesitueerde, van oorsprong Nederlandse, onderneming ontwerpt en produceert al sinds jaar en dag technologisch hoogwaardige industriële kapitaalgoederen voor onder meer de mijnbouw, mineraal verwerkende industrie en energiewinning.
iOS
Tablet
BUSINESS APPS
Weir Minerals

De case

Weir is een stabiele en ambitieuze organisatie die als marktleider onze landsgrenzen ver overstijgt. Met zoveel activiteiten op wereldwijd niveau zou een gebruiksvriendelijk, digitaal overzicht voor de salesmanagers van Weir Minerals geen overbodige luxe zijn. Weir Minerals dacht dat Ketjapp hier wel raad mee wist, en dat hebben ze juist gedacht.

 

Resultaat

Een applicatie als sales support tool is een goede aanwinst voor vrijwel ieder bedrijf. Met de Weir Minerals applicatie hebben salesmanagers nu de mogelijkheid om zowel nieuwe als bestaande klanten van informatie te voorzien over het bedrijf, het productassortiment en de wereldwijde projecten waar Weir Minerals pompen actief zijn. Zoeken, filteren en de resultaten exporteren als PDF in een email; alle info is binnen handbereik!

Eenvoudige navigatie
Super handig!
Content exporteren