Weir Visitors app

Ooit afgevraagd hoe ertsen en mineralen zoals zink, koper, zilver, ijzer, bauxiet en kolen worden gewonnen? Met de pompen van Weir Minerals! De in Venlo gesitueerde, van oorsprong Nederlandse, onderneming ontwerpt en produceert al sinds jaar en dag technologisch hoogwaardige industriële kapitaalgoederen voor onder meer de mijnbouw, mineraal verwerkende industrie en energiewinning.
iOS
Tablet
BUSINESS APPS
Weir Minerals

De case

Weir is een stabiele en ambitieuze organisatie die als marktleider onze landsgrenzen ver overstijgt. Geen wonder dus dat Weir Minerals elke dag te maken heeft met tal van geïnteresseerden die graag zakendoen. Om het ontvangstproces en de informatievoorziening te optimaliseren had Weir behoefte aan het digitaliseren van dit proces. Laat dat maar aan ons over!

Resultaat

Het voorzien van bezoekersbadges en informatie zou dagelijks veel efficiënter moeten kunnen verlopen. Ketjapp ontwikkelde een applicatie die op een digitale zuil kan worden gebruikt. Bezoekers kunnen zich aanmelden en nemen kennis van de Algemene Voorwaarden. Vervolgens ontvangen zij een unieke code die samen met de ingevoerde informatie op een badge wordt geprint. Weir Minerals heeft ook de mogelijkheid om de gegevens van alle bezoekers in te zien en te printen in geval van een calamiteit. Eenvoud anno nu, in haar meest efficiënte vorm!

Ideale tool voor calamiteiten
Efficiëntie anno nu!
Digitale optimalisatie