Header app development 1670x670

App ontwikkelaar met hart voor gebruikers

Wij zijn app ontwikkelaars met hart voor de gebruiker. Een full-service app development bureau dat verder kijkt dan enkel apps ontwikkelen. Bij app ontwikkelaar Ketjapp bouwen we niet zomaar apps, maar onderscheiden we ons in het maken van apps die echt iets toevoegen - voor de gebruiker, maar ook voor jou als organisatie.

Geschreven door:
  • Igor Delissen
Datum:
  • 08 april 2021

Wij weten precies wat de juiste ingrediënten zijn om een succesvolle app te lanceren. Mobiele iOS of Android apps, maar ook cross platform en hybride apps. Van start tot einde - en de saus. Zo krijg je niet alleen wat je wilt, maar ook wat je nodig hebt. Klaar om te kiezen voor een ervaren app ontwikkelaar die echt met je meedenkt? 

Neem vandaag nog contact op met Igor en laat je inspireren.

Igor Delissen

“Daag ons uit!”

Igor Delissen / Ketjapp

Deze apps ontwikkelen we 

Personeelsapp 

Apps gemaakt voor interne werkprocessen, die de dagelijkse werkzaamheden van jouw medewerkers leuker, makkelijker en effectiever maken.

 > Een greep uit onze personeelsapps

Zakelijke app

Apps die meer aandacht voor jouw bedrijf genereren. Een zakelijke app laat je maken voor je klanten en is als het ware een slimme extensie van je service. Dit kunnen concrete en eenvoudige apps zijn, maar ook een innovatieve AR app

> Bekijk voorbeelden van onze zakelijke apps 

Commerciële app

Af en toe hebben we ook een klant voor wie de app een verdienmodel op zich is. Bijvoorbeeld een app van een startup, of een app als uitbreiding van je digitale verkoopkanalen. 

> Commerciële apps, powered by Ketjapp 

Break visual apps2

Meer dan app development 

Goede in-house app developers? Hebben we! Want een kwalitatieve app mag je van ieder respectabel app bureau verwachten. Onze app ontwikkelaars zijn onze helden - en echte partners. Want zomaar een app ontwikkelen, dat doen ze niet.

We denken goed met je mee, geven daadkrachtig advies en stippelen een complete roadmap uit. Zo weten we zeker dat we een app maken die jou niet alleen nu, maar ook in de toekomst winst gaat brengen. Met onze ervaring en kennis over app strategie komen we vaak op een uitkomst uit die anders is (maar beter) dan je initiële idee. 

Van idee tot je app laten maken en van je app lanceren tot de doorontwikkeling

Awa

“Ketjapp beschikt over professionals die het als een sport beschouwen om problemen op te lossen. We verheugen ons nu al op de samenwerking rondom een nieuwe app. Dat wordt een verfrissende technische ontdekking!”

Vico Kok / Hoofd Marketing en Communicatie en Strategisch Adviseur bij Reinigingsdiensten Rd4.

Technische app ontwikkelaar 

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten apps en app development: 

Mobile / native app development 

Onder mobile en native apps vallen onze iOS app development en Android app development. Dit zijn twee besturingssystemen, die beiden hun eigen eigenschappen hebben. Samen met jou kunnen we bepalen welk framework het meest geschikt is voor jouw mobiele applicatie.

Cross platform en hybride app development 

Met cross platform en hybride apps krijg je méér - in minder tijd. Door speciale frameworks te gebruiken, zoals Xamarin of Kotlin Multiplatform Mobile, kunnen wij als developers één native app maken en deze laten draaien op zowel Android als iOS. Bij een hybride app werken we met een third party platform als Ionic. Die levert de native app en wij bouwen een web app voor dat platform. 

Web app development 

Samen met ons zusterbedrijf Exitable kunnen we ook web app development aanbieden. Een web app is eigenlijk een website, maar dan niet meer alleen informatief. Soms is een web app de snellere en betere oplossing voor jouw app idee. 

➝ Hier lees je meer over de verschillen tussen native apps, hybride apps en web apps

Meer weten over onze techniek, de manier waarop we werken of onze eerder gemaakte apps? 

Bel of mail Rick voor een gratis consult

Rick

“Ik zit voor je klaar!”

Rick Clephas / Ketjapp

Onze werkwijze 

De apps zijn verschillend, onze werkwijze niet. Want met onze creativiteit, passie en ervaring zijn we dé strategische partner die jou helpt je (organisatie)doelen en ambities te behalen. Volgens een duidelijke aanpak. 

➝ Bekijk onze werkwijze

Pasted image 0

Ga slim aan de slag!

Heb jij een goed idee voor een app? Wij helpen je er een succes van maken. Ga eens vrijblijvend met ons om tafel - wij hebben de kennis én koffie in huis.

 ➝ Ik wil slim mijn app ontwikkelen